Rendezvény videózás

Mit kínálunk?

Rendezvényt szervezel?

Megörökítjük az eseményeket, céges rendezvényeket, felvesszük az előadásokat, konferenciákat, majd akár televíziós vagy interneten publikálható videóanyagot készítünk belőle.

Egy konferencián, céges bulin, rendezvényen rengeteg impulzus éri a résztvevőket. Az ember ilyenkor képtelen mindenre figyelni egyszerre. Videóink megörökítik az eseményt az utókornak, ami később reklámként is felhasználható. Egy rendezvény videó pár percben összesűrítve tartalmazza a legfontosabb pillanatokat és kedvet adnak az embereknek ahhoz, hogy a következőn is ott legyenek.

Reklámfilmek készítése

Promóciós kisfilmek, összefoglaló filmek, imázsfilmek készítése, professzionális technikával.

Rendezvények felvétele

Céges rendezvény, gála, fesztivál, koncert, sportrendezvény, ballagás vagy szalagavató felvétele.

Drónfelvétel készítés

A látványos légi felvételek minden filmet fel tudnak dobni.

Interjúkészítés

Felkészült szerkesztő-riportereink élvezhető interjút készítenek az esemény résztvevőivel.

Szeretjük a kihívásokat!

Technikailag fel vagyunk készülve a legtöbb videós igényre. Rendezvény videózás szükség esetén légifelvételekkel, több órás előadások rögzítése, valamint élő kamerakép biztosítása kivetítéshez, internetes közvetítéshez.

Egy jó rendezvény videó képes visszaadni az esemény hangulatát. A közösségi oldalakon a videós tartalmak sokkal népszerűbbek, mint a képes vagy szöveges posztok.

Az utómunka során használhatunk zenei aláfestést és élőhangokat is, profi kamerákkal és hangrögzítő eszközökkel dolgozunk, látványos légi felvételek elkészítéséhez pedig professzionális drónnal állunk rendelkezésre.

Kapcsolatfelvétel

  Név

  E-mail cím

  Telefonszám (nem kötelező)

  Üzenet

  Telefonszámunk: +36 70 650 2331

  Budai AttilaBudai Attila

  Zombory GáborZombory Gábor

  Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

  Kosár