Kutya esküvő

A bulldog mentette meg a napot, miután a tanú elhagyta a gyűrűt

Míg az esküvők többsége kutyamentes, néhány ceremónián mégis részt vesznek aranyos, négylábú barátaink. Egy esküvőn az egyik tanú arra használta a pár kutyáját, Georgeot, hogy egy aranyos videót csináljon és megteremtsen egy egyedülálló pillanatot a szertartás alatt.
Kutya esküvő
Craig – a vicces tanú – összevágott egy videót arról, ahogy George kijön a ládájából az esküvőre. A szertartás alatt Craignek kéne átnyújtania a gyűrűt, viszont nem találta azokat. Természetesen elrohan az esküvőről, hogy visszaszerezze a dobozt, de nem kell aggódni. Minden rendben: George, a pár kutyusának a feladata, hogy azt az esküvőre vigye — és így is tesz elég menő módon.
Kutya esküvő

A Survivor’s Eye of the Tiger zenéjére, a vakmerő kutyust telefonon hívják, és el kell hoznia a gyűrűt. Craig videója a városon keresztül halad, míg elkészül a kutya, aki alkalmi ruhát visel. Természetesen, amikor a videóban George belép a helyszínre, a kutyus már alapból ott van — a gyűrűkkel. Azoknak a kőszívű megtekintőknek, akik azt hiszik, hogy ez a videó csak a pénz miatt készült, a jelenlévők meglepett arckifejezése elég meggyőző. Az egész násznép el volt varázsolva a nagyszerű, kreatív ötlettől.

George bebizonyítja, hogy nagyon jó fiú, átadja a gyűrűket, így a szertartás terv szerint folytatódhat. A menyasszony és a vőlegény örül, hogy ő is ott van — illetve úgy gondoljuk, George is eléggé izgatott — azon kívül, hogy talán mindenki figyelme rá terelődött.

A videót megtekinthetitek itt.

Megosztás:

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár